Cukormentes torták és desszertek


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cădișeni/Kadicsfalvi 33, Odorheiu Secuiesc/Székelyudvarhely 535600, Romania

Despre

Ezen a képzésen a résztvevők elsajátíthatják a CUKORMENTES felvertek elkészítését, amelyet alkalmazhatnak a más tortaalapok elkészítésében is, illetve több, az új trendnek megfelelő CUKORMENTES gyümölcsbetétet és mousse-t fognak megtanulni, valamint CUKORMENTES CSOKOLÁDÉBÓL készült díszítőelemek elkészítését és dekorációs technikákat ismernek meg.
A két napos workshop alkalmával 3 tortarecept fog elkészülni, valamint többfajta desszert, amelyek nem csak egészségesek, hanem nagyon finomak és nem utolsósorban a szemet is gyönyörködtetik.
Első nap elkészülnek a torta elemei: a felvertek (lapok), betétek, a krémek alapjai. Ezt követően a tortákat betöltjük 23 cm átmérőjű tortakarikákba és 24 órán át hűtőben dermesztjük.
Második nap, cukormentes csokoládéból különböző dekorációs elemeket fogunk elkészíteni és egyéb díszítő elemeket is készítünk. A tortakarikákból kivágjuk a tortákat felszeleteljük és díszítjük.
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a cukormentes sütemények készítésének modern technológiáját, melyet majd az otthoni sütésnél is bármilyen receptnél tudnak hasznosítani.

Időpont: 2022 Szeptember 21-22
Program:16.00-20.00
Helyszín: Székelyudvarhely Kadicsfalvi út. 33
Oktató: Lengyel László Levente, Mestercukrász
A helyek száma: 12
Minimum korhatár: 14 év
Iratkozni: 0730 514 094

MEGELŐZÉSI ÉS VÉDELEMI INTÉZKEDÉSEK
https://bit.ly/bisa-biztonsag
* felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a tanfolyamok időpontja az esetlegesen érvénybe lépő, új kormány határozatok függvényében módosulhat. Köszönjük megértésüket!