Valahol Európában


Dates and Hours:
Host:

Casa de Cultură, Bulevardul Timișoarei 6, Miercurea Ciuc 530102, Romania

About

Între ruinele unei lumi distruse, niște copii vioi luptă pentru supraviețuire, hoinărind străzile în găști. Nu își doresc nimic mai mult decât să fie iubiți, ca cineva să aibă grijă de ei, să le spună câteva cuvinte calde, dar lumea rece și ipocrită a adulților îi exclude din societate. Așadar, copiii încearcă să supraviețuiască împreună perioada cumplită a războiului, și își găsesc refugiu pe o fermă aparent abandonată, unde se întâlnesc cu fostul dirijor Simon Péter, care îi va ajuta să înțeleagă ce înseamnă speranța, prietenia și credința, iar ei vor învăța că „nu este voie să se teme”.
 Biletele pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a teatrului; programul casieriei este de luni până joi între orele 13:00 și 15:00 şi vineri între orele 12:00 şi 14:00, sau cu o oră înainte de spectacolele programate.
 Spectacolele se vor desfășura cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului. Conform reglementărilor epidemiologice actuale este oblogatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.
 Pentru mai multe informații despre spectacolele și evenimentele noului sezon, urmăriți site-ul nostru web sau pagina de Facebook sau Instagram.