Rarking Meet & Road Rally Etapa 4

Szórakozás

Dátum és óra:
Házigazda:

Piața Cetății 2, Miercurea Ciuc 530132, Romania

Leírás

Event by E.O.F European Oldtimer Festival

PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY Etapa 4
Car Show, Oldtimer Cars, Tuning Cars, Hobby Cars, Motorcycles - 16 octombrie Miercurea Ciuc
PROGRAM 16 octombrie:
10:00 - Inregistrarea Masinilor
10:00 - Parcarea Masinilor in zone
11: 00 - START SHOW
13:00 - Extragere Tombola
14:00 - Finish Show
14:00 - Start Road Rally (Miercurea Ciuc - Gheorgheni)
Ai o masina la care tii foarte mult? Sau ai cumva o masina Oldtimer, Youngtimer, Tuning sau pur si simplu de hobby? Atunci locul tau este aici! Poti sa te inscrii cu absolut orice tip de masina!
In 16 octombrie organizam impreuna cu voi PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY Etapa 4.
16 octombrie Sambata ora 10:
Vor fi mai multe categorii-zone:
- Masini Oldtimer si Youngtimer
- Masini Tuning
- Masini Hobby
Proprietarii de masini daca vin imbracati in stilul masinii cu care vin, vor fi premiati. Stil RAP, Oldtimer etc
Participantii vor primi Diplome de participare, Stickere.
Daca ai piese in plus de care nu mai ai nevoie, sau orice ce are legatura cu masini, adu-l si pune la vanzare. Evenimentul este deschis si pentru asa ceva.
Daca ai multe machete, ai o colectie super faina de machete. Adu-l, pune pe o masa, fa o expozitie cu machetele tale.
Din cauza ca locurile sunt limitate, este foarte important sa va inscrieti din timp, pentru ca luam in ordinea inscrierii. Inscrierile se pot face incepand din 30 august si pana la 30 septembrie.. Pentru inscriere cerem fotografii cu masina cu care ati dorii sa veniti, Nume proprietar si Locatia de unde veniti.
Asteptam inscrierile voastre in cele trei categorii: Oldtimer & Youngtimer, Masini Tuning si masini Hobby in mesaj privat pe facebook, sau adresa de email eurooldtimer@gmail.com
Taxa de inscriere la expo este de 40 de Ron/masina, Taxa RoadRally 135 Ron. (include si taxa de parking meet) se poate achita la fata locului, sau prin virament bancar.
Toate masinile care vor participa la eveniment, trebuie sa fie inscrise, deci va rugam sa va inscrieti cel tartziu pana la data de 30 septembrie
PROGRAM 16 octombrie:
10:00 - Inregistrarea Masinilor
10:00 - Parcarea Masinilor in zone
11: 00 - START SHOW
13:00 - Extragere Tombola
14:00 - Finish Show
14:00 - Start Road Rally
ROAD RALLY 2021, Rallyiul de regularitate, Etapa 4, Judetul Harghita
Raliul de regularitate tot asa este deschis pentru absolut orice tip de masina. Poti sa vi si cu oldtimer, dar si cu masina Tuning, sau masina ta de zii. Este un raliu foarte interesant, si NU este de viteza. Este foarte important, ca Rallyiul din cadrul evenimentului PARKING MEET - CAVALCADE & ROAD RALLY este etapa 4. Asta inseamna ca, daca vrei, poti sa vi doar numai la concursul asta. Vom premia locul 1,2,3, bine inteles cine aduna cele mai putine puncte de penalitati. In schimb, in total vor fi 4 etape in sezonul din 2021. Bine inteles ca vom premia si in total cele patru etape si o sa gasim CAMPIONUL SEZONULUI 2021.
RoadRally este un concurs cu un scop, o șansă de a vă bucura de o zi superba de primavara cu un prieten, cel mai puțin costisitor, formă de sport cu masina ta.
Având în vedere că „cel mai intens lucru” a fost făcut pe un drum public fără a încălca vreodată legile într-o mașină fără absolut nici o modificare - este clar că RoadRally este mult mai mult decât poate descrie o simplă frază.
Deoarece evenimentele nu implică viteză, echipele nu au nevoie de echipamente specializate pentru mașina lor. Deși există clase pentru vehicule cu echipamente specifice RoadRally, adesea echipele vor face evenimentele doar cu pixuri, hârtie și un ceas de mână. Cu rare ocazii în care RoadRally are loc noaptea, ar putea fi necesară o lanternă mică.
RoadRally este organizat cu luni înainte, când organizatorii planifică un traseu pe care trebuie să-l urmeze echipele, determină viteze legale și sigure pentru fiecare porțiune și apoi urmeaza instrucțiuni pas cu pas despre unde să conduci folosind distanța, reperele sau chiar indicii misterioase. Bine inteles toate informatiile sunt in Road Book, pe care o sa primiti inainte de START
Pe parcursul traseului, organizatorii se asigură că stabilesc viteze medii sub limitele de viteză pentru drumurile traversate. Concurenții nu ar trebui să simtă niciodată nevoia să accelereze sau să conducă nesigur pentru a atinge obiectivele de timp. Scopul unui RoadRally este precizia, nu riscul.
Când va sosi ziua evenimentului, echipele vor concura pentru a vedea cine este cel mai bun la citirea cu atenție a instrucțiunilor traseului, urmărind traseul și menținând viteza medie atribuită. Echipele RoadRally sunt formate din două persoane, una dintre ele - șoferul - care stă cu ochii pe drum și cealaltă - navigatorul - citește instrucțiunile, calculează orele și ajută la identificarea reperelor.
Competiția este măsurată de momentul în care echipele ajung la puncte de control măsurate cu precizie, stabilite de-a lungul traseului raliului, unde timpul exact de sosire a fost calculat pe baza vitezei medii desemnate. Punctele de penalizare sunt atribuite dacă o echipă ajunge la un punct de control târziu sau devreme. Cu cât timpul este mai îndepărtat, cu atât echipa obține mai multe puncte și când vine momentul să împartă trofee - câștigă cel mai mic scor.
Stiluri RoadRally
Raliurile de turism sunt evenimente RoadRally unde accentul este pus pe rămânerea la timp și sosirea la fiecare punct de control exact la ora corectă. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de evenimente Time-Speed-Distance (TSD) și folosesc instrucțiuni de traseu ușor de urmat pentru a ghida concurenții de-a lungul drumurilor care sunt distractive de condus. În plus față de instrucțiunile care includ viteze medii, uneori kilometrajul este dat pentru fiecare instrucțiune de traseu, ceea ce face ca traseul să fie și mai ușor de urmat. Masinile pleaca de la START in 2 in 2 minute.
. Road Bookol fiecare concurent va primi inainte de START. In ziua Raliului o sa tinem si un mic curs unde o sa povestim exact regulile, si pentru cei care inca nu au fost la un astfel de raliu, sa stie exact despre ce este vorba.
A patra etapa in Judetul Harghita va fi de aproximativ 150 de km. Fiecare concurent va primi Road Bookori, Stage Pass, Numar de Concurs si Stickere. Inscrierea este obligatoriu si pentru RoadRally locurile sunt limitate si astaptam inscrierile voastre pana in 30 septembrie.
Taxa de participare este de 135 RON.
Ruta Road Rally etapa 4 va fi Miercurea Ciuc - Gheorgheni.